De Barkas SuperSport SSH.

De nieuwe Hybride tender sloep.

Voor de man die niet wil kiezen. De nieuwe hybride tender sloep de Barkas SuperSport SSH. The best of both worlds.

Natuurlijk gaan we steeds meer elektrisch varen. En dat kan tegenwoordig ook zonder dat we hoeven in te boeten op prestaties of comfort….maar…soms wil je ook even lekker genieten van de ouderwetse power (met bijbehorend geluid) van een krachtige brandstofmotor.

Dat kan nu met de Hybride Barkas SSH. Deze unieke versie van de huidige Barkas combineert de volledige kracht van de motorisering van de SSE met een extra 4KW sterke elektromotor.
U heeft straks dus de beschikking over de twee bekende Yanmar Diesels maar ook over een extra vaste as met schroef die volledig elektrisch aangedreven wordt.

Aan u de keus of u in complete stilte door het water wilt glijden of juist vol gas brullend het Como-meer onveilig wilt maken. En het mooie is, als u de Yanmars aanspreekt, wordt de accu automatisch opgeladen. Zo kunt u voortaan zelf bepalen wat voor entree u wilt maken. In ingetogen fluistermodus of in brutale aandacht modus.

U hoeft niet meer te kiezen. Met de Hybride Barkas Supersport SSH heeft u het allemaal. The best of both worlds. Pure weelde.

De Barkas SuperSport SSH is er al vanaf € 225.000,- excl. btw.

 

Barkas SuperSport SSH. The ultimate hybrid experience

Kijk en geniet van deze

prachtige luxe uitgevoerde Hybride tender sloep