De Barkas SuperSport SSE.

De nieuwe elektrische sloep.

Wat u ziet is niet wat u hoort. De nieuwe volledige elektrische sloep van Barkas. De Barkas Supersport SSE. Daar word je even stil van.

Het kon natuurlijk niet uitblijven. We stappen anno nu steeds vaker over naar elektrische motorisering. Dus ook op het water. En zonder dat we in hoeven te boeten op prestaties of comfort. Sterker nog, de Barkas Supersport SSE beschikt over twee krachtige elektromotoren van elk 100kW en met een ongeëvenaard koppel van maar liefst 790 Newton meters!

Daarmee haalt u met gemak een topsnelheid van 50 km per uur. (De batterij zorgt, bij een rustig tempo, voor een gebruiksduur van zo’n 15 uur. Houdt u liever de vaart er wat meer in? Dan nog kunt u ruim 8 uur vooruit. ) De batterij zorgt, bij romp snelheid, voor een gebruiksduur van ruim 15 uur.
Houdt u liever de vaart er wat meer in? Dan kunt u ruim 2 uur in plane varen bij een snelheid van 30km per uur. En het opladen gebeurt binnen 8 uur. Tenzij u de beschikking heeft over een supercharger Want dan bent u al weer helemaal opgeladen in ongeveer 1.5 uur tijd. 

Stelt u zich eens voor hoe het voelt om met deze geweldige luxe elektrische sloep, de Barkas Supersport SSE, in stilte door het water te snijden? Een nieuwe ervaring die zijn weerga niet kent. En ondertussen wordt u ook nog eens omringd met alle reeds aanwezige luxe en comfort die standaard horen bij elke Barkas Supersport.

De Barkas SuperSport SSE is er al vanaf € 285.000,- excl. btw.

 

 

De BarkasSuperSport SSE. The ultimate electric experience.

Kijk en geniet van deze

prachtige luxe uitgevoerde elektrische sloep van Barkas