Barkas SuperSport 900.

De nieuwste tender sloep.

Wie optimaal wil genieten op het water en alleen tevreden is met het beste van het beste, kiest voor de Barkas SuperSport 900. Deze tender boot straalt op elegante wijze klasse uit, manoeuvreert soepel en beschikt over superieure vaareigenschappen. Met deze handgemaakte Barkas luxe tendersloep beleeft u het ultieme varen, keer op keer. 

De Barkas SuperSport 900 is er al vanaf € 182.500,- excl. btw.

De Barkas Supersport 900. Een unieke luxe tendersloep.

Bij de bouwer, Mogano Shipbuilding in Oud-Loosdrecht, beschikt men over een jarenlange ervaring met het bouwen van klassieke boten. Dit heeft geresulteerd in een unieke reeks schepen die qua design, oorsprong en kwaliteit een categorie op zichzelf zijn geworden. Denk aan de Kapiteinssloep Classic, de Brandaris Barkas natuurlijk, maar ook de mahoniehouten Scherpelvlet en recent de Mogano Launch 780.

Met passie en vakmanschap gaat Mogano aan de slag met uw Barkas. U kiest de materialen, de afwerking, de kleuren. Zo ontstaat er een uniek schip dat uw handtekening draagt. De Barkas SuperSport 900… Het ultieme varen.

Kijk en geniet van deze

prachtige luxe uitgevoerde tender sloep

Vervoer voor wie al gearriveerd is

De Barkas SuperSport

Vaartochten met vrienden en familie, of de oversteek van uw jacht naar vaste wal, zijn met de Barkas comfortabeler dan ooit. Gemak dient de mens. Daarom is de Barkas SuperSport 900 voorzien van een koelkast, elektrisch spoeltoilet en een wasbak, een audio-installatie, navigatie en autopilot. Alles is naar wens aan te passen. Luxe? Noem het gerust gemak, gewoon omdat u dat verdient.

Ervaar de Barkas SuperSport 900 zelf

Deze tendersloep moet u niet enkel zien, de Barkas SuperSport 900 moet u ervaren: horen en voelen; de vaareigenschappen persoonlijk beleven. Historie, vakmanschap en klasse onder uw voeten en in eigen hand. Daarom nodigen we u van harte uit voor een volledig verzorgde proefvaart.